Sök
  • Rebecca Netzler

6:A På Världscuppremiären

Nu har vi båda landat hemma efter en händelserik vecka. Första världscupen check, första medaljracet check och alldeles för mycket badande check.


Det är inte förens nu när vi kommit hem och fått distans från racing-bubblan som vi är otroligt nöjda med vår prestation, topp fyra alla race vi inte välte i hade vi inte ens kunnat drömma om. Självklart är vi missnöjda att vi kapsejsat så mycket (hela fem gånger?! kanske till och med rekord på en regatta) men vi har också gett allt och pushat oss i den starka vinden.


Världscupen har bjudit på starka vindar och stora skvalpiga vågor hela veckan och vi tror många var chockade att den klassiska sjöbrisen aldrig kom. Vår teknik testades ordentligt och många saker gjorde vi jättebra medan andra lite mindre, självklart står de nu på träningslistan. Starterna som är en stor del i racingen växte vi in i under veckans gång och många gånger gick vi snabbast på kryssen. På nästsista dagen kände vi oss ostoppbara.Vi tar med oss lärdomarna och laddar nu om innan vi flyger snart ner till Hyerès där båten redan väntar för ännu en vecka tävling. Sen fortsätter vi med träning på OS vattnet i Marseille innan vi rullar norrut igen.


Vi vill också säga stort tack för alla meddelanden, pepp och stöttning under veckan, T A C K !

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla