Sök
  • Rebecca Netzler

Första träningslägret för 2022 avklarat

Det är med glädje vi har startat säsongen 2022 och vår kampanj mot OS i Paris 2024. Det är med lika mycket glädje som vi redan har ett starkt team runt oss med sponsorer, klubbar och förbund. Stort tack till er som redan innan vi har börjat tror på oss och ger oss möjligheten att uppnå våra idrottsliga drömmar.

Första träningslägret för säsongen är avklarat och vi har redan hunnit komma tillbaka till Vilamoura efter en veckas vila. Under det första lägret har vi fokuserat mycket på kommunikation, teknik och lära oss av varandras segelsätt. Det är mycket nytt trots att vi arbetat tight tillsammans tidigare och det viktigaste nu är att vi knyter ihop våra individuella styrkor så snabbt som möjligt till ett starkt team. Det har blivit många timmar på vattnet och vi måste erkänna att det är otroligt roligt, alla borde få åka och segla i Portugal. Tack vare våra klubbar och förbund har vi också en bra tränare på plats som pushar oss att våga flytta våra gränser.


Nu kör vi camp 2!Förutom att vi seglingsmässigt dragit igång har vi även lanserat våra sociala medier där vi kommer uppdatera oftare från träningsläger och tävlingar.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla