Sök
  • Rebecca Netzler

Vilma och Rebecca tvåa på VM

Vilma Bobeck/Rebecca Netzler avancerar på VM i 49erFX utanför Halifax, Kanada. Efter två dagar (av sex) med både framgångar och motgångar ligger de på en silverplats och jagar de nederländska europamästarna som leder.

Andra dagen började lite trögt när de blev sjua i första racet. Men de studsade snabbt tillbaka och vann det andra och blev trea i dagens avslutande race.

- Vi gör många av de stora sakerna rätt, men strular lite för mycket i starterna och då går metrarna fort. Sedan seglar vi hela tiden upp oss så det tyder på att vi har bra fart och tar många rätt beslut, berättar Vilma och fortsätter:

- Hittills känns det som vi haft lite mycket stolpe ut och som vi inte fått ut vår fulla potential. Men vi har löst problem snabbt och enkelt och på så vis seglat upp oss genom fältet. Vi försöker att segla smart och snabbt och chansar kanske inte så mycket. Det lönar sig i längden. Det är lätt att se förbättringspotentialen och hela tiden vilja mer. Men jag är verkligen stolt över hur bra vi seglar och presterar på vårt första VM tillsammans.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla